View Single Post
stare 14.07.2014, 14:38   #2477
Mentosik57

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ja nie napisałem czegoś takiego,że gry nie powinny mieć wysokich wymagań ,bo ludzie nie pograją sobie.The sims 4 demo i tak ma śmieszne wymagania (http://help.ea.com/pl/article/the-si...-sim-cas-demo/) ,pełna wersja będzie mieć albo takie same albo większe.Gry muszą mieć coraz większe wymagania,bo inaczej nie będzie rozwoju.Odpowiedziałem na tamten komentarz - simsy nie mogą ciągnąć maksimum z teraźniejszych komputerów,bo zwyczajnie gra nie będzie się sprzedawać i wiele ludzi sobie nie pogra,a jeszcze do tego jak dadzą spapraną optymalizacje to już w ogóle.A jeszcze trzeba pamiętać,że simsy to nie tylko grafika tylko dużo obiektów ,interakcji postaci,wszystko jest interaktywne ,więc to ciągnie jeszcze więcej zasobów niż sama grafika.A do gta 5 nie warto porównywać,bo tam do niektórych budynków da się wejść,reszta to makiety,a postacie to tylko boty.Opinie na ten temat są bardzo podzielone,bo ci którzy mają słabsze komputery - chcą by ts4 miało niskie wymagania,ci co mają mocne - chcą,by gra miała cud miód grafikę.Ja akurat nie mam mocarnego komputera (c2quad,5gb ram,radeon 5850) ,ale trójka ze wszystkimi dodatkami dość dobrze chodzi,chociaż często przycinki są,szczególnie w isla paradiso .
Mentosik57 jest offline   Odpowiedź z Cytatem