Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 15.07.2014, 11:45   #11
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Miasteczko

Cytat:
Napisał Libby
Fajna rodzinka
Dziękuję i zdecydowanie podzielam Twoje zdanie Ale ciężko się nimi grało
(3 małych simów, 4 dorosłych i kot)
Cytat:
Juliana strasznie głupio postąpiła. Nie dziwię się Wiktorii.
Wiktoria też swoje ma na sumieniu ;] Aczkolwiek w tamtym tygodniu wyszła za mąż i robi zawrotną karierę!
Cytat:
Ciekawa jestem, czy maczałaś w tym palce
To już sprawka gry Nie mieszałam mu później w genach.
Cytat:
Julka spiknęła się z jakimś panem Winklerem? Chętnie poczytam.
http://forum.thesims.pl/showthread.p...11#post1805511
Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23
Coś mi się wydaje, ze znowu coś zmaluje.
Całkiem możliwe
Cytat:
Napisał Annetti
Zdjęcie Juliany z klubu wprost mnie urzekło.
Swego czasu miałam je jako avatar na MTS
Cytat:
Napisał Szlachcic
Za to Klemens był niemądry, że próbował zamknąć w małżeńskiej klatce biedną Klaudynę!
Kurde, ja coś musiałam namieszać z tym biednym Klemensem, bo on był tylko przyjacielem i współlokatorem Zachariasza! A to Zachariasz dostał kosza od Klaudyny i ożenił się z wdową po burmistrzu!
Ale tak poza tym to Klemens też ma swoją własną historię - nie mniej niepokojącą niż wszystkie ukazane na łamach tego OJSG.
Cytat:
Szalejesz.
Ja?! Oni!
Cytat:
I oczywiście już nagła śmierć, czy u ciebie nie ma ani jednej rodziny, która żyłaby spokojnie i szczęśliwie?
Każdego w końcu dopadają problemy
Cytat:
Masz tam w ogóle kogoś, komu nie umarli rodzice, nie miał nieślubnego dziecka i nie był kompletną mendą?
Znaleźliby się tacy :> Porządnych simów w Nieznanowie nie brakuje wbrew pozorom

Dzięki serdeczne ludziska!
Chyba czasy, w których dostawałam po 7 komentarzy za odcinek minęły bezpowrotnie A licznik odwiedzin tematu w międzyczasie wariuje...

WIP. Dwa domki.
Pierwszy to nieskończony "Klasyk". Na razie podoba mi się tylko od frontu

Drugi wybudowałam wczoraj dla małżeństwa Bartka i Jagódki Roklin, ich córci Ady oraz mieszkających wraz z nimi rodziców pani Roklin - państwa Heblarek.
Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż też nie uważam go za skończonego
Pokazany pokój to sypialnia młodych. Ten nieszczęsny kaloryfer muszę zlokalizować gdzie indziej, bo ostatnio się czepiałam o to samo u kogoś

Dorzuciłabym Wam zdjęcia miasteczka, ale mam włączonego CASa w innym otoczeniu, a w nim czekającą robotę na przynajmniej pół godziny...

I taka ciekawostka - od 15.07.2007 gram w The Sims 2!

Zachęcam do skomentowania ostatniego odcinka! Pamiętajcie - im więcej Was komentuje, tym większa moja motywacja do pisania!

Ostatnio edytowane przez Liv : 15.07.2014 - 11:47
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.