Świetne!!
Uwielbiam coś takiego! Kiedyś na innym forum miałam okazję pisać coś podobnego z koleżanką, takie coś zawsze wychodzi śmiesznie. Niektóre momenty są rozwalające!
Cytat:
Napisał Charionette
- Sezamki z Biedry? - zapytał znudzony LaseeeczkaXD145643.
|
Nie ma co się śmiać z sezamów, są pycha
Cytat:
Napisał Charionette
Była znana z tego, że za spaghetti mogłaby zrobić totalnie wszystko.
|
Hahahaha coś o tym wiem! Mam tak samo
Cytat:
Napisał Charionette
Nie wspominając o tym, że zdarzało jej się czasami zrobić z siebie totalną idiotkę, jak choćby przed chwilą.
|
Oj tam, nawet największym Mózgom zdarzają się wpadki
Cytat:
Napisał Charionette
- No więc uruchomiłem swoje kontakty i załatwiłem nam dzisiaj kontrolę z fiskusa!
|
Takiego dobrego, troskliwego pracownika to ze świecą szukać!
Cytat:
Napisał Charionette
- Zawsze możemy dać mu w łapę - dodała Libby. - Robimy zrzutę?
|
Jedyna rozsądna, myśląca polskimi kategoriami
Opowiadanie świetne (wiem powtarzam się), no uwielbiam coś takiego! Mam wielką nadzieję, że będzie kontynuowane w dość regularnych odstępach czasu

Będziecie pisać tylko o redakcyjnym gronie czy jest szansa że znajdzie się kiedyś jakiś wątek z innymi userami? Oczywiście dużo dialogów a mało opisów, ale to jest tutaj świetne.
No i oczywiście muszę dodać że w ogóle nie nudne, czytało się z przyjemnością i aż się buzia cieszyła

Nie znam Was wszystkich więc nie wiem jacy jesteście i czy prezentowane przez Was cechy są prawdziwe, ale jeśli tak to fajny sposób żeby Was trochę poznać lepiej

Bardzo się cieszę że chciało Wam się stworzyć coś takiego, mi czytało się z przyjemnością i już czekam na następną część!