View Single Post
stare 19.07.2014, 18:32   #2634
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał NaNiKo Zobacz post
Dobra, help.

Obejrzałam 15-minutowy gameplay (po niemiecku xd) ... I co? No... co? Nie widzę tego wcale. Szukałam przez dobre 3 minuty gdzie w ogóle są akcje sima. W końcu fajnie po 3 edycjach z górnego rogu przenieść je nagle na dół o.O
Poza tym- gdzie są potrzeby? Sim po siłowni nie musi się iść myć?
Podoba mi się podróżowanie z kimś, okej, nowe możliwości budowania też, na tyle na ile paczam. Trzeba powiększyć dom bo się urodziło dziecko i nie ma miejsca na łóżeczko? Spoko.
Czemu od razu po przyjściu na siłownię się przebrali? A wychodząc już nie. Bez sensu.
Impreza- podoba mi się planowanie i "zadania" które mają zapewnić lepszą ocenę. Ale... czemu oni umarli po chwili (żeby nie powiedzieć od razu) jak zaczęli się śmiać (?) z pożaru (??)
I śmierć taka dziwna. Zajeżdża jakimś Assasinem czy coś, nie podoba mi się ani ciut.

@kavowe

na stronie pomocy pojawił się komentarz odnośnie UC
http://help.ea.com/en/article/how-to...te-collection/
Ja sobie chyba daruję, bo robiłam z 5 podejść wczoraj, ze dwa dziś, i bez względu na to ile niby trzeba czekać po 2h i więcej nie było żadnego odzewu. Więc poczekam do tego 23. i tyle...
Ja mam wrażenie, ze wiele rzeczy ukryto, bo celowo nie chciano ich pokazać. Nawet z tym pożarem. Oj niby nie mogli na to patrzeć a chodziło po prostu o to, ze ni chcieli pokazać jak Kosiarz zabiera simów i jakie są nagrobki.

nie śmiali się, tylko zaczadzili
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem