View Single Post
stare 19.07.2014, 18:47   #3
TheBlackSheep

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ten Grahamek to wygląda jak taki stereotypowy no-life odżywiający się McDonaldem, a Łysemu źle z oczu patrzy:swelol:
Rozwaliła mnie ta początkowa informacja odnośnie bugów :haha:
Ten sim Ryana jest jakiś upośledzony? Ciągle tą gębą kręci...
Jakoś nie widzę wielkiej różnicy w emocjach. No może po za tym, że są bardziej groteskowe, ale to wyżywanie się , całkiem ciekawe. Obawiam się że jednak takie humorki simów, mogą być nieco męczące na dłuższą metę. Z jednej strony fajnie, bo tacy bardziej nieprzewidywalni się zrobią, ale z drugiej...to może być uciążliwe, bo będzie się chciało żeby sim zrobić coś konkretnego, a on nie będzie chciał, bo bla bla bla ma nie takie emocje jak trzeba.
To co mi się bardzo podoba, to otoczenie! Ma taki przyjemny klimacik
Ciekawe czy faktycznie będzie tyle simów na parcelach.
Ekrany wyczytywania...ech, nie podoba mi taka biel z zielonym kryształkiem po środku, plus odnoszę wrażenie że czas wyczytywania jest dłuuuugi -_-
Można zerwać sobie jabłka z jabłoni...No WOW, takie coś jest w trójce.
Jake jest fajny :swelol:
Interfejs jest taki jakiś skomplikowany
Fajne rozwiązanie z tą galerią. Nie trzeba będzie wyłączać gry żeby pobrane rzeczy się w niej pojawiły. Bardzo dobre rozwiązanie.
Organizowanie imprezy, całkiem spoko, ale simowie nadal zamiast się bawić, to stoją -_-
No i co? Jak się simowie zaczną śmiać, to będą umierać?
Podsumowując - jest parę fajnych rozwiązań, ale tak ogólnie, to...szału jak dla mnie nie ma i nie przekonało mnie to do kupna.
TheBlackSheep jest offline   Odpowiedź z Cytatem