A mi się bardzo podoba i jeszcze bardziej przekonuje do zakupu gry
- "Głowa" przy interakcjach - a po kiego grzyba mi to? Nigdy mi to nie było do szczęścia potrzebne, więc nie przeszkadza mi zupełnie, że z niej zrezygnowali. To nawet lepiej, że jej nie ma.
- Interfejs zupełnie inny niż ten znany z poprzednich odsłon, ale czy naprawdę taki zły? Kwestia przyzwyczajenia, ot co. Oczywiście, że na początku trudno będzie się połapać, gdzie co jest, ale wystarczy z 15 minut i wszystko się opatrzy. Nie widzę tu żadnego problemu. Uważam, że to miła odmiana i odświeżenie.
- Tryb budowania boski, do kompletu błyskawiczny dostęp do galerii - czego chcieć więcej? Nigdy nie umiałam za dobrze budować, a przeprowadzki męczyły mnie strasznie, gdy trzeba było stawiać mury od nowa, budować, meblować... Dla mnie to bomba, nareszcie szybko i sprawnie sobie z tym poradzę.
- Ramki - a dziękuję, przydadzą się. Zwłaszcza, jak na kupie będzie kilka przedmiotów i nie wiadomo, który się klika...
- Grafika - no jest cukierkowa, ale strasznie mi się podoba
Nie narzekajmy tak bardzo i nie szukajmy na siłę minusów, naprawdę nie jest źle. Mam wrażenie, że niektórzy tylko szukają jakiegoś szczegółu, do którego by się można przyczepić i skrytykować. Luz!
Chciałabym już pograć