View Single Post
stare 21.07.2014, 10:37   #7
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nie było Mnie dwa dni, wracam, a tu filmik
- Podoba mi się interfejs, jest subtelny i nie zasłania ekranu.
- Park jest śliczny i ogromny, kręci się w nim sporo simów.
- Sim bardzo naturalnie zachowuje się podczas ćwiczeń i podoba mi się taka możliwość rozładowania simowych emocji.
- Nadal nie podoba mi się sposób chodzenia wkurzonego sima, ale podoba mi się, że z tego głupiego chodu płynnie przechodzi do pozycji stojącej.
- Momentami mam wrażenie, że w grze jest zbyt jasno. Mam nadzieję, że to kwestia ustawień monitora.
- Do wyglądu ekranów ładowania nic nie mam, ważne, że faktycznie są krótkie. Na filmiku wczytują sobie parcele z miejsca gdzie obecnie są i uważam, że to jest dobre, że jest taka możliwość, nie ma zbędnego łażenia. Ciekawa jestem jednak jak wygląda spacer po okolicy, ile można przejść bez ekranu ładowania.
- Podświetlanie simów i obiektów chyba nie jest złe, myślę, że może okazać się praktyczne.
- System robienia imprez jest świetny.
- Dodawanie czegokolwiek z galerii - rewelacja. Wątpię, żebym często z tego korzystała, ale na pewno pobiorę sobie Oliego i Basię (o ile będzie taka możliwość) i zrobię z nich parę
- Simy na siłowni ćwiczą w różny sposób, robią różne miny, to jest świetne, widać, że zależy to od osobowości sima.
- Sim zawołał innego sima nie przerywając wykonywanej czynności, tamten do niego podchodzi i sobie rozmawiają. Świetnie.
- Wszystkie simy, które podeszły do sprzętu grającego, bawią się, każdy na swój sposób. Nikt nie stoi bez ruchu.
- Domy są śliczne, w środku i na zewnątrz. Meble bardzo mi się podobają, czy ktoś zauważył zaokrągloną szafkę w łazience? Ciekawe, czy takie szafki można robić też w kuchni?
Podsumowując: nadal mam zamiar kupić The Sims 4