View Single Post
stare 21.07.2014, 14:24   #2718
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Irbis Zobacz post
Filmik trwa dokładnie 20:08, więc po odjęciu 3 minut zostaje jeszcze 17:08 "ochłapu" do oglądania
Tak, jak miałam chwilę, włączyłam ponownie filmik i spostrzegłam swoją pomyłkę, jednak ktoś mnie ubiegł i nie mogę już zedytować swojego poprzedniego posta A pomyłka wyszła z prozaicznego powodu - cały czas było gadanie o 15-minutowym gameplayu i tak mi się to wbiło do głowy, że nie popatrzyłam na faktyczny czas
Poprawiam się więc - z 20minutowego ochłapu wycięli jeszcze 3 min. na CAS, a jeśli chcieć być skrupulatnym - jeszcze z końca by się coś odcięło, a i ich komentarze też za długo czasu czasem zajmowały - po to jest ich dwóch, żeby jeden gadał, a drugi grę prowadził. Za te 20-3-x minut mogli więcej pokazać Ale to jak już pisałam - forma przedstawienia gry była dla mnie paskudna, panowie zrobili to kiepsko, jednak nie wpłynęło to w żaden sposób na moje wrażenia z gry - panów osobno skomentowałam, grę osobno.
A nauczyć się można wszystkiego - jasne i oczywiste, tylko... po co zmieniać coś, co buduje charakter TSów? Niby to jest popierdółka, ale jak więcej takich rzeczy odejmą, to nie będzie się czuło, że to kolejny TS.
Inną sprawą jest to, że twórcy bardzo starają się sprawić, by TS4, czy to wizualnie, czy grywalnie, był po prostu lekki. I do takiej "wizji" rzeczywiście bardziej pasuje minimalistyczny, lekko przejrzysty, interfejs, niż te, poznane już w poprzednich odsłonach. Byle tylko nie przesadzili z tą lekkością i nie pofrunęli za daleko.

Absolem - to sobie przypomnij jak było z basenami "Jakiś idiota" napisał, że chyba basenów nie będzie, bo ani ich nie pokazują, ani nie ma strojów kąpielowych... i co?

CzekoladowaZłośnica - Podejrzewam, że w prawym dolnym rogu są te ikonki, które w TS3 mamy po prawej stronie interfejsu - odnośnie "plecaka", nastroju, pracy itd., bo gdzieś to muszą zamieścić.

Oj dziewczyny... bo jak wam smutne roślinki nie pozwolą gdzieś wejść, albo zbyt radosne rozpraszać uwagę waszych Simów, to inaczej będziemy rozmawiać o nastrojach kwiatków

Ostatnio edytowane przez ginsei : 21.07.2014 - 14:27
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem