Nie,
Libby, Mikołaj z poprzedniego postu i Mikołaj zwany "Nickiem" to dwaj różni simowie, choć nie zaprzeczam, że całkiem podobni:
Cytat:
Napisał Liv
Masz kartkówki z przepisów czy co? xD
|
Nie, ale już przeżyłam niezapowiedziany egzamin, którego nikt ostatecznie nie zdał. Co lepsze umiałam tylko znaki, bo to był mój drugi wykład

Gratuluję zdania teorii! Trzymam kciuki za jazdy
Cytat:
Jeszcze powiedz, że dziecko w drodze!
Myślę, że wskazany będzie update drzewa genealogicznego
|
A tam zaraz w drodze

Przedstawiciel piątego pokolenia jest już u mnie na pulpicie

Drzewko zrobię, tylko muszę jakoś ogarnąć co i jak. Trochę się to porozwidlało
Cytat:
Swoją drogą to niewiarygodne, że Abigail z 4 (dobrze pamiętam?) dzieci znalazła męża i jeszcze zaszła w dwie kolejne ciąże
|
Każda reguła ma swój wyjątek

Ogólnie to ona ma niewiarygodną historię, ale mogę jej wybaczyć dosłownie wszystko, bo dzięki niej i Zygmuntowi mam w grze Aleksego (w sumie to ona powinna mi dziękować, no ale dla Aleksa wszystko

). A Krakus niech się cieszy, że ona wprowadziła się jedynie z dwójką dzieciaków
Cytat:
Ciekawe, co tam u jego siostry...
|
Jak to co? Przyprawia ojca o ból głowy
Dzięki dziewczyny

Aż się chce człowiekowi walczyć z instalacją aby grać dalej
__________________________________________________ ______________
Mały update! Ogarnęłam to drzewo. To aktualny stan tych moich Galonów przynajmniej na tę chwilę, bo zaraz idę grać, ale jeszcze nie wiem kim

Od razu ostrzegam, że można się pogubić! Taki misz masz się zrobił, ale co tam. Następne drzewka chyba podzielę na linie: Gabriela, Fabiana i Cypriana żeby można było wszystko prościej zobaczyć
http://i1152.photobucket.com/albums/...c.png~original
Obejrzeliście? No to teraz kilka słów wyjaśnienia:
1) Taka drobnostka: Daniela Piotrowicz (Galon) nie żyje jakby się ktoś pytał, ale w grze mi jej nie wyświetla w drzewku
2) Wiem, że drzewo przedstawia pewne informacje z OJSG, które nie zostały jeszcze wyjaśnione. Mam nadzieję, że jakoś to przebolejecie. O! Pytaliście dlaczego Dominika Galon nie lubi Beatrice. No cóż... Beatrice jest jędzą, naprawdę, ale o tym sami się przekonacie. Działa na nerwy nawet
teściowej! (a o to naprawdę trudno

) O! A tak swoją drogą macie jakieś podejrzenia co do tego jak potoczyły się losy Ady? Bo akurat nie wiedziałam jak mam przedstawić jej sytuację w drzewku.
3) Pewnie tego nie wiecie, ale Sara <żona Damiana> i Andrzej <mąż Romy> są bliźniakami

Wg. pokrewieństwa Roma jest starsza od Damiana, ba jest kuzynką jego ojca xD Dziwne nie? Zorientowałam się dopiero dzisiaj, że coś takiego się stało
4) W poprzednim drzewie się pomyliłam: głowę rodu nazwałam Tomasza, a on miał na imię Jakub. Boziu, żebym tak jak simsy ogarniała historię
A na koniec:
Dzisiaj o godzinie 14:07 czasu polskiego odeszła Marianna Galon[*]
Marianna była córką Weroniki i Zygfryda, starszą siostrą Borysa, żoną Dominika, matką Gabriela, Fabiana i Cypriana, babcią Damiana, Adrianny, Majki, Michała, Dominiki, Konrada i Marcela oraz prababcią: Julity, Hani i Jamesa.
A kontynuacja historii Ady 5-tego Sierpnia!