Serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze!
Odpowiem na kilka z nich:
Cytat:
Napisał Zielona Herbata
Mam pytanie- czy pokazałabyś, jak wygląda cały dom dla Virg? Jestem bardzo ciekawa, bo parę zdjęć w tym budynku nie zaspakajają mojego apetytu 
|
Cytat:
Napisał Diana
Akademia jest piękna, szkoda, że nie umiem tak budować w simsach. Dołączę się do prośby Herby o zdjęcia...
|
Rezydencja nie jest w pełni moim dziełem. Jest to gotowy ściągnięty domek. Ja przerobiłam ogród wokół i pomieszczenia zupełnie zmieniłam. Chciałabym pokazać kilka zdjęć z wnętrz dopiero po zakończeniu sezonu. Mam nadzieję, że jest to ok?
Cytat:
Napisał Zielona Herbata
Coś wątpię, że zmyślone wydarzenie z zabiciem Tiany wypaliło. Panna Yovovich rozpozna kłamstwo w oczach Faye i zapewne poczuje zawiedzenie.
|
Cytat:
Napisał Diana
Niezła akcja z tą Tianą pod koniec odcinka. Nie jest mi jej szkoda, bo była wredna XD, ale obawiam się, że plan Faye nie wypali i wszystko się wyda.
|
Cytat:
Napisał Chwalisława
am nadzieję, że Faye wykaże swoje zdolności aktorskie na tyle dobrze, że Alice niczego nie wyczuje.
|
Cytat:
Napisał Stephenowa
Tak jak Herbitusin sądzę, że Alice dostrzeże, że Faye kłamie.
|
Czy udało się Faye przekonacie się w następnym odcinku. Z pewnością nieco się zdziwicie, ale więcej nie zdradzam.
Cytat:
Napisał anie_1981
Szkoda, że babcia Faye nie żyje, ale z drugiej strony prawdopodobieństwo, że młoda by ją znalazła, było i tak bardzo niskie.
|
Cytat:
Napisał Diana
Szkoda, że babcia Faye nie żyje. D: Czasem zastanawiałam się, co się z nią dzieje i czy jeszcze coś o niej będzie w fotostory.
|
Pamiętajcie, że słowa nie są wystarczającym, niezbitym dowodem.

Mmmm... no proszę proszę, Faye i Joseph w łóżku. Ten jego taniec powalił mnie na kolana ze śmiechu
|
Jeśli mam być szczera, to sama śmiałam się podczas pisania tego fragmentu!
Cytat:
Napisał anie_1981
Odcinek świetny, jak zawsze, choć osobiście nie lubię wampirów i skoro Faye ma nie być z człowiekiem, to już wolę wilczka... Tak, brakuje mi Damiena, Była fajniejszy od tego zimnego drania Józka...
|
1. Kto powiedział, że Faye ma nie być z człowiekiem?

Dziewczyna może być z kim tylko chce, ale najwyraźniej o gustach się nie dyskutuje i to jej sprawa, że wybiera samych bad(bed) boy'ów.

2. Na pocieszenie powiem, że pojawi się w następnym odcinku!

Tylko czy jego obecność Cię zadowoli... nie wiem.
Cytat:
Napisał Daisy
2. No i pojawia się ciacho, ciachiszcze, ciachunio Schrupać tylko, nieważne że leniwy, ważne że ładny I te jego oczka, od razu wiadomo że jakieś z niego zwierzę 
|
Pamiętaj: TO WINA ŚWIATŁA!
Cytat:
Napisał Daisy
4. Och jaki ten Louis miły, pomocny i uczynny Szkoda że jest blondynem bo można by chociaż na niego popatrzeć, ale oczywiście nie pasuje do Faye, jest za ciapowaty.
|
Hej, blondyni są fajni! (muszę bronić koloru włosów wybranka mego skamieniałego serca)
Cytat:
Napisał Chwalisława
A ja dalej ubolewam nad tym, że Faye nie jest z Damienem ;( No, ale cóż... wampirek też jest niezły 
|
Może nie wszystko stracone? Czytaj dalej, Damien długo będzie gościł w Moonlight Falls.
Cytat:
Napisał Stephenowa
Joseph jak to Joseph, wirujący seks, ale to taki jego niezaprzeczalny urok nadaje mu charakteru.
|
Nawet nie wiesz jak ja uwielbiam tego sima!
__________________KONIEC__________________
Moi drodzy czytelnicy, czytelniczki!
Zbliża się koniec 2 sezonu "Moonlight Falls". Właśnie pracuję nad ostatnim odcinkiem, który zostanie podzielony na 2 części z tegoż względu, iż nie będzie krótki, a mi bardzo zależy na dopieszczeniu go. Dlatego mówię, ostrzegam, przestrzegam, informuję, że nieprędko się pojawi. Poza tym wybędę na dwutygodniowe wczasy. Będę w tym czasie pisać odcinek, ale zdjęcia będą musiały poczekać do mojego powrotu. Mam nadzieję, że do końca wakacji się pojawi (oby - chciałabym zamknąć już rozdział pewnej historii). Tymczasem w szufladzie mojego biurka leży kilkustronicowy plan "co, gdzie i jak". Wszystko ruszy lada dzień!
Bardzo mi zależy, by części 1 oraz 2 zostały odebrane przez wszystkich czytelników mojego Fotostory, a co najlepsze - skomentowane.
TAK! BĘDZIE TRZECI SEZON!

Planuję w nim ciągłą akcję. Może się okazać, że będzie ostatnim. Jeśli ilość czytelników będzie stała (bądź... wzrośnie), a ja będę miała pomysł na dalszy ciąg, to oczywiście pojawi się i sezon 4.

Trzymajcie kciuki!
Tutaj są "plakaty" bohaterów, którzy w następnych częściach 3 sezonu odegrają pierwsze skrzypce. Zatem możecie się spodziewać (co jest oczywiste) głównej bohaterki, Faye Morgan, wampira Josepha Willoughby'ego, mentorkę virg, Alice Yovovich, byłego partnera Faye, Damiena Cliffa oraz... Mathias Selfridge'a! (pozdrawiam stęsknioną Libby

).