@Agor-ia niewiem jaka emocja pasuje do zimy - badz zawiedziony, ze nie ma sniegu xd? A w the sims 4 zwierzaki - koty z depresja! zawsze wesołe psy robiace zdrowa kupe
Cytat:
Napisał Absolem
Ale duchy to na takiej zasadzie, że nie da się z nimi rozmawiać ani nic robić, latałyby tylko straszyłyby i nawiedzały przedmioty ;p
|
Ja właśnie uwielbiam jak duchy sobie rozmawiaja na cmentarzu miedzy soba i siedza na ławce

Kiedyś pojechałem simką złowić rybę śmierci na cmentarz.
Simka stoi i łowi do upadłego, głodna juz i zmęczona, no ale nie brały... z nudów ogladałem sobie cmentarz i przyjechała matka Mortimera Ćwira, już stara, a że ja mam zwyczaj przenosić nagrobki na cmentarz to jej mąż sobie gdzieś tam spacerował jako duch. I ona sobie przyjechała do niego chyba w odwiedziny i sie przytulali i rozmawiali, dopoki nie zaczeła czytac ksiazki xd
Ta anegdotka opowiada o tym, że duchy sa jednak spoko.
Chciałbym strasznie, by duchy w czwórce wyglądały trochę lepiej niz te trojkowe - w ts2 widac było kogo to duch, a w trójce przy tylu rodzajach smierci czasami duchy wygladaja jak kolorowe plamy.
Jak dla mnie to mogą być to poprostu połprzezroczyste lekko swiecace simy, ktore lataja, bez bajerów typu dymienie sie, albo kapanie wody.
Fajnie jakby nie biegały całymi nocami po mieście, tylko wychodziły gdy sie je wywołuje.