View Single Post
stare 25.07.2014, 11:38   #2762
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Gram w dwójkę i mam następujący stosunek wobec postaci nadprzyrodzonych:

kosmici - nie gram nimi, mają niewiele ciekawych opcji, ale fajnie, że są bo to element rozpoznawczy serii. Według mnie muszą pojawić się w czwórce, ale z wiekszą ilością interakcji i możliwości

wilkołaki - chyba ani razu nie grałam tą postacią. Jak dla mnie to może ich nie być w czwórce.

wampiry - czasem zagram, choć nie mają zbyt rozbudowanych opcji. Powinny być w czwórce, ale mogłyby być bardziej tajemnicze i oczywiście mieć więcej możliwości.

duchy - nie zwracam na nie uwagi, bo i tak rzadko gram Simem na tyle długo by umarł i został duchem. Obowiązkowo muszą być w czwórce, bo w każdej części były, więc po co to zmieniać.

servo - nie grałam

simorośle - jedne z najfajniejszych postaci nadnaturalnych i oczywiście chętnie bym nimi zagrała w The Sims 4

wiedźmy - dopiero co odkrywam ich możliwości, bo wcześniej nie miałam dodatku, w którym dochodzą. Będą pewnie moimi ulubionymi nadnaturalnymi postaciami w dwójce, bo na chwilę obecną bardzo mi się podobają. W czwórce powinny być czarownice i wróżki.

zombie - nigdy nie miałam Sima-zombie; raczej mnie ta postać nie pociąga i nie będę płakać jeśli jej zabraknie

Wielka Stopa - w dwójce ma mało opcji, ale miło byłoby zobaczyć tę postać w czwórce, z dodanymi, świetnymi opcjami

Dżin - tak naprawdę niewiele dawał w dwójce, mógłby pojawić się w czwórce, ale w zupełnie nowym, bogatszym wydaniu.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem