View Single Post
stare 28.07.2014, 15:55   #4
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Liberty St 216 by krewetka

Mało trochę tych fotek
Przede wszystkim, jak wspomniała Liv, rozkład pomieszczeń zjechany. Trzeba było te schody dać na jedną z zewnętrznych ścian i uzyskałbyś ładną przestrzeń (a przynajmniej simy nie musiałyby chodzić dookoła).
Nie miałbym nic do betonowej podłogi (widzę, że chciałeś taki trochę loftowy klimat uzyskać - i bardzo fajnie!), ale takie rzeczy raczej nie pasują do takiego typowego domku na przedmieściach.
Podoba mi się ten pomysł z czerwonym krzesłem, ale już ustawienie stołu dłuższym bokiem do ściany niekoniecznie. Zresztą ta część jadalna powinna być raczej przy kuchni. Do umeblowania nie mam większych zastrzeżeń, IKEA zawsze spoko Chociaż jest pustawo trochę. To samo na piętrze.
Tak btw, tego rozkładu pomieszczeń jeszcze to strasznie dużo miejsca poświęciłeś na korytarze. Ten na dole jest większy od salonu! A na piętrze mogłeś zamknąć ten gabinet ścianami i zmieściłbyś jeszcze dodatkową łazienkę 2x3. Chociaż to już nie takie istotne
Ogólnie to nie jest źle, jak na czysty maxis to wręcz bardzo dobrze Popracuj tylko nad planem i będzie bardzo fajnie :3

Ostatnio edytowane przez Shiver : 28.07.2014 - 15:57
Shiver jest offline