View Single Post
stare 30.07.2014, 00:04   #4
Aperlaxive

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Brak pomysłu na nazwę :P

Oj, dopiero drugi komentarz?

Otóż...
Dom z zewnątrz mi się nie podoba. Bryła jest ciekawa, lecz kompletnie zniszczył ją ten murek, brr... No i obejście jest strasznie puste. Brak mi jakiegoś ogrodu, lub czegokolwiek.
Salon jest częściowo ładny, ale ta zeberka kompletnie zniszczyła efekt. Przez nią jest tak trochę kiczowato. Jednak duży plus za ładne meble i śliczne zasłony
Kuchnia - jest nowoczesna i bardzo stylowa. Podoba mi się.
Łazienki są również ciekawe, nowoczesne i po prostu ładne. Jedynie ta wanna wydaje mi się jakaś dziwna.
Pierwsza Sypialnia - Jest śliczna. Taka zielona, żywa i elegancka. Mogłoby być tam jednak troszkę więcej kwiatów.
Druga Sypialnia - Chyba najbardziej mi się podoba. Jest bardzo stylowa, tylko okropnie pusta. Pasowała by mi tutaj jakaś rzeźba, bądź inna dekoracja.
Trzecia Sypialnia - O Matko. Wybacz stwierdzenie, ale jest ona strasznie kiczowata. Praktycznie nic tam się nie komponuje ze sobą. Pościel jest straszna.
Czwarta Sypialnia - Jest ładna, ale mam wrażenie, że była trochę robiona "na siłę". Niepotrzebne są rzutki, a plakat nad łóżkiem mógłby być inny.

Podsumowując, nie jest źle, ale mogło być lepiej. Powinnaś popracować nad detalami i trochę "ożywić" swoje wnętrza (teraz wydają się takie puste i trochę sztuczne). Widzę jednak, że pomieszczenia w stylu nowoczesnym wychodzą Ci naprawdę ciekawie oraz, masz świetne pomysły.
Ocena: 5/10

Pozdrawiam serdecznie

Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 30.07.2014 - 00:11
Aperlaxive jest offline