View Single Post
stare 30.07.2014, 19:21   #7
konformistyczny lodzik

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

Cytat:
Napisał Björk Zobacz post
Według mnie avatar Rainbow Dash to kucyk z kreskówki, więc wątpię, by był "najarany", choć gdzieś widziałam stronkę, jakie rzeczy twórcy potrafią przemycić w kreskówkach.
Kucyk z kreskówki miał czerwone oczy, które są skutkiem ''zjarania'' się?

Cytat:
Serio - wyrażenie z majtkami to dla Ciebie nawoływanie do pedofilii?
No, tak troszkę. Nie na co dzień słyszy się od obcej osoby wyrażenie pod tym kontekstem.

Cytat:
Równie dobrze można podciągnąć do tego Twój nick, porównując do Julii z "Romea", która miała 15 lat i chciała brać ślub.
Czyli... Mniemam, że mój nick nawołujący do poezji uznawanej na całym świecie jest naganny i powinien zostać potępiony przez diabła, tak?

Cytat:
Ale reszty Twojej wypowiedzi po prostu nie rozumiem.
Zrozumiałaś najważniejszą część

Cytat:
Napisał Rainbow Dash Zobacz post
no może i racja, że mogłam oskarżyć nie tę osobę i przepraszam, jeśli ją to uraziło. ale ile razy ja miałam [i nie jedyna] problem z myleniem sobie osób?
Wiesz, to jest skutek "napisz, po czym przemyśl co napisałaś", a nie tak powinien myśleć administrator, prawda? Chyba, że się mylę, to przepraszam.

Pomału zaczynam się zastanawiać czy nie wciągnęłam się w jakąś durną dyskusję, ale no cóż.

@down: całe zdanie ''not on drugs'' jest raczej odpychające od narkotyków... rozumiem, że jakbym miała ''all time on drugs'' to zrozumiałabym Twoje odwołanie.

Kamil Mikołajem
Ata bohaterem
Ania maturowiczem
Marcel ma trzy podbródki
wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki
a Nacia wiecznie zakochana

Ostatnio edytowane przez konformistyczny lodzik : 30.07.2014 - 19:33
konformistyczny lodzik jest offline   Odpowiedź z Cytatem