View Single Post
stare 01.08.2014, 11:51   #1777
Luflee7

Reputacja: 10
Domyślnie Simka nie może wrócić ze szkoły z internatem

Dwie simki bliźniaczki w wieku szkolnym wysłałam do szkół z internatem (do dwóch różnych). Po kilku dniach wyskoczyła informacja, że jedna z bliźniaczek ukończyła szkołę i czy chcę aby nadal tam została czy wróciła do domu. Wybrałam więc drugą opcję i simka wróciła do domu już jako nastolatka. Na temat drugiej bliźniaczki nie było żadnej informacji, więc pomyślałam, że może tamta szkoła dłużej trwa. Na drugi dzień włączyłam grę i na zdjęciu rodziny nie było bliźniaczki, która wciąż siedziała w internacie. Na panelu sterowania owszem była, zamalowana na szaro, ale bez żadnego zdjęcia. Chciałam więc wydalić ją z internatu. Próbowałam kilkoma simami, ale za każdym razem gdy wybiorę opcję, że mimo tego, że nie ukończyła szkoły chcę, aby wróciła, sim się resetuje i nic się nie dzieje. Chciałam też przeprowadzić tą zaginioną bliźniaczkę z dorosłym simem do innego domu, ale komunikat "Przetwarzam..." cały czas się ładuje, pozostaje tylko wyłączyć grę menadżerem zadań. Próbowałam resetować miasto MasterControllerem (ostatnio jak to robiłam dzieci, które były w internacie już w nim nie były), ale nie podziałało, simka nadal tkwiła w internacie. Co robić? Jak przywrócić ją do rodziny albo chociaż usunąć z rodzinki?
Luflee7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem