View Single Post
stare 02.08.2014, 11:54   #47
Filleable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy

Chcąc sprawić prezencik siostrze, założyłam jej konto na Originie, wczoraj pobrałyśmy UE i tu pojawia się problem z poprzednimi simsami. U siebie najpierw odinstalowałam "zwykłe" dodatki, potem pobrałam UE. Teraz o tym zapomniałam. Siostra miała WB, CPR, Podróże i kilka akcesoriów. Wzięłam się za ich deinstalację i tu pojawił się problem. Odinstalowałam CPR i Podróże, przy reszcie dodatków pojawia się windowsowe okienko "ten program nie został odinstalowany poprawnie". Jakby tego było mało, po wejściu w UE nie ma CPR i Podróży... Nie mam pojęcia dlaczego, w plikach UE normalnie widnieją, poza tym przecież wersja z Origina i "zwykła" nie mają ze sobą nic wspólnego. Zastanawiam się nad ponownym pobraniem UE, jednak baaardzo wolny internet u niej, skutecznie mnie zniechęca. Jednak jeśli to jedyne wyjście, to trudno. Proszę o pomoc.

EDIT: Po włączeniu UE pojawił się komunikat "Dodatek Cztery Pory Roku został odinstalowany, [coś tam] związane z pogodą zostaną usunięte" i opcje "kontynuuj" i "wyjście". Zdecydowałam się jednak na deinstalację wszystkich simsów i pobranie od nowa tylko UE.

EDIT 2: Po odinstalowaniu UE nadal nie mogę usunąć WB, Zwierzaków, Ikei, Młodzieżowego Stylu ani podstawy... Da się je jakoś inaczej usunąć niż poprzez panel sterowania i bezpośredni plik deinstalacyjny?

Piękna sygna by Lubie

Ostatnio edytowane przez Filleable : 02.08.2014 - 12:10
Filleable jest offline   Odpowiedź z Cytatem