View Single Post
stare 02.08.2014, 21:40   #11
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????

- Jedzenie w towarzystwie, bo przez rozmowy posiłek koszmarnie się przedłuża,
- nabijanie umiejętności;
- zdobywanie przyjaciół,
- płacenie rachunków,
- znajomi z pracy/szkoły,
- odrabianie lekcji (dodać tu też należy odkładanie prac domowych gdzie popadnie, zwłaszcza zimą, gdy na trawie ciężko je znaleźć...),
- niemowlęta/małe dzieci ogólnie i ich nauka umiejętności (bez Insima ani rusz!),
- nierealne cele życiowe typu: mieć tysiąc-pińcet-sto-dziewińcet wnucząt itp.,
- uczenie komend zwierząt,
- budowanie/meblowanie,
- uzupełnianie lodówki (dziwnym trafem zawsze jest pusta, gdy najbardziej potrzebuję coś ugotować... ratują mnie resztki posiłków),
- wieczne zapychanie się kibla,
- ciągłe wyciąganie niemowlęcia z łóżeczka przez członków rodziny/sąsiadów/opiekunkę i jego karmienie. Doprowadza mnie to do szału),
- uprawa warzyw i owoców, zwłaszcza przy niskiej randze ogrodnictwa lub jej braku. Zawsze zbiory są "niesmaczne"),
- w trakcie ślubu goście zamiast oglądać ceremonię wznoszą toast gdzieś w kącie lub robią pierdyliard innych niepotrzebnych w danym momencie rzeczy, a para składa przysięgę przed pustymi krzesłami. Przez to nigdy nie udaje mi się zrobić dobrych zdjęć ze ślubu),
- przebieranie się w ubranie wierzchnie przed każdym wyjściem z domu, a potem wchodzenie w nim do domu i noszenie go przez cały czas,
- ogólnie studiowania; dla mnie ten dodatek może nie istnieć,
- karty wyboru z pracy, bo w 90% przypadków wybieram źle,
- ignorowanie przez simy moich komend,
- ... jest tego tak dużo, że zmęczyłabym się samym pisaniem

Ale i tak uwielbiam tę grę
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.