Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy
Witam wszystkich!
Ostatnio zainstalowałam TS2 UC na komputerze z win8. Już wtedy miałam problem, ponieważ gra się kraszowała na ekranie ładowania bądź w tworzeniu sima, i mimo ustawiania kompatybilności z różnymi systemami, odpalaniu w trybie administratora, nic się nie poprawiało. Dopiero po zaktualizowaniu do win8.1 i ustawienia zgodności na win7 (co mnie dosyć mocno zaskoczyło, ponieważ widziałam że niektórym na 7 też nie działało) gra pięknie zaczęła chodzić. Niestety, do wczoraj. Nie jestem zbyt zaprzyjaźniona z techniką, więc kiedy asystent komputera mi mówi, że sterowniki (praktycznie wszystkie) są zbyt przestarzałe do zaktualizowanego systemu i każe je uaktualnić - po prostu to robię. Cóż, w tym przypadku moja uległość nie wyszła na dobre, bowiem Simsy zaczęły wyprawiać to samo co na samym początku, a nawet gorzej, ponieważ teraz "Aplikacja została zatrzymana" wyskakuje jak tylko pojawi się ekran ładowania (muszę zaznaczyć, że nie uruchamia się intro). Sądzę że jest to kwestia zbyt nowoczesnych sterowników, jednak nie mam pojęcia jak zmienić ich ustawienia (czy w ogóle można to zrobić) żeby można było grać. Byłabym ogromnie wdzięczna za jakąkolwiek podpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam
|