Katia i Cyprian wyglądają uroczo. A ich córeczka to już w ogóle szczyt słodkości. Fajnie, że Larysa odnalazła się w roli starszej siostry

Ogólnie one we dwie wyglądają fajnie. A ten Zdzisiek też jest fajny. I jestem pełna podziwu, że wychodził z siostrą na spacer tak często

Mój starszy brat jak poszedł ze mną i dwójką młodszego rodzeństwa na spacer na dokładnie piętnaście minut, to potem cała ulica wiedziała jaki to dobry brat

Podejrzewam, że Zdzisiek może być fajnym ojcem
Boguś i Herbert

Całe szczęście, że Marcel się opamiętał! Chyba nie wybaczyłabym mu, jeżeli postąpiłby inaczej

I te kłótnie z teściową. W sumie całkiem to życiowe

Jejku! Denis! Ej, weź, jak tylko zobaczyłam te blond włoski, od razu skojarzył mi się właśnie z Denisem Rozrabiaką

Bracia są ze sobą świetni. A i Baskowi gratuluję cierpliwości. Zapewne nie raz na stąpnięto na ogon albo coś w tym stylu. No i Henia. Kochana z niej dziewczynka.
Cytat:
Napisał Liv
W kolejnym odcinku chyba wrócimy do do Domańskich i Aronowiczów 
|
Jestem za! Chociaż nie zaprzeczam, że rozbudzasz moją ciekawość, wspominając innych mieszkańców
O! Skąd masz włosy Heni? Strasznie mi się podobają
Pozdrawiam
Ps. Czy to, że w spisie mieszkańców nie widzę Anabelle powinno mnie martwić? Czy może po prostu powinnam sobie sprawić okulary? Frydy też nie zauważam, natomiast zmianę rodziny Zeni owszem!
edit: Znalazłam Frydę