Temat: Galonowie
View Single Post
stare 05.08.2014, 08:09   #6
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Galonowie

Cytat:
dlaczegogabryśosiwiał
Pewnie z nadmiaru wrażeń (czyt. zmartwień)
Cytat:
Edward Howard
Eduord Hałedr?

Brawa dla Ady, że mimo wszystko nie zerwała z nim! To by chyba przelało czarę goryczy
Ohoho, Wiktor! To imię jest świetne, wiec osoba je nosząca też taka musi być! (nie bez powodu nazwałam tak głównego bohatera mojego fs i wnuka mojego ulubionego sima w Nienznaonwie ).

Joachim za kratkami Nie masz pojęcia, jak smutno mi się zrobiło na ten widok! W ogóle cała sytuacja wydaje mi się taka beznadziejna
Cytat:
Poza tym posiadał przeuroczą siostrzyczkę, Oliwkę
Bo Olivvki są świetne hahaha

To zdjęcie przedstawiające "płaczącą" Adę - świetne! Nawet ja bym nie wpadła na to, żeby tak wykorzystać tą animację
Panna Galon jako studentka wygląda na niewyspaną ;<
Irina wyrosła na ślicznotkę! ^^
Cytat:
W każdym razie tamtego wieczoru Ada i Mikołaj zostali w domu i oglądali razem film na laptopie
Idelanie na rozładowanie napięcia
Joachim jest łudząco podobny do swojego ojca. Ta łysa czacha... brrr!

Hahahaha, oświadczył się na oczach Mikołaja xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Joachim miszcz!
Cytat:
Mogła się poświęcić, aby człowiek, którego kiedyś kochała całym sercem, teraz zaznał choć trochę szczęścia.
Smutna ta historia! :<

O, czyli burmistrz się zgodził na ich ślub! Brawo, Gabryś!
Swoją drogą - bardzo ładna młoda para! Tylko aż serce się kraje na myśl, że w gruncie rzeczy to wszystko nie tak miało wyglądać! Taki śmiech przez łzy goryczy
Cytat:
Najpierw jednak Ada poszła z tym do mamy, z którą chyba obliczały rachunek prawdopodobieństwa podzielony przez nastrój ojca o poranku, że nie będzie poważnej draki xD
Właśnie przypominałaś mi, jak bardzo nie cierpiałam matmy w liceum xDD
No ale śmieciłam na głos!

Swoją droga burmistrz nie mógłby się wyprzeć swojej córki Jakby nie patrzeć on też coś zmajstrował, gdy Emilia nie patrzyła!
Ale EEEJ - on wcale nie osiwiał!

Chyba właśnie skończyłam czytać mój ulubiony odcinek, na który tak czekałam! To było cudowne i nie mogę się doczekać dalszych perypetii Adrianny Fręch! Jest już po ślubie, więc mogą się zacząć pierwsze problemy małżeńskie! Ciekawe tylko, czy jej mąż w końcu się dowie, że nie jest ojcem ich dziecka
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem