View Single Post
stare 06.08.2014, 11:25   #2885
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

W trójce też nie myli niemowlaków. Wystarczyło pieluchę zmienić
Mi się niemowlaki w TS4 podobają... ale tylko z daleka. Po zbliżeniu... Cóż... Jedyne co mnie pociesza to fakt, że simom przyglądam się tylko wtedy, kiedy robię im fotki, a tu mi to raczej grozić nie będzie. Pewnie dlatego, że by mi musieli TS4 dać za darmo, bo inaczej palcem tego nie tknę i nawet jedna złotówka z mojego konta nie zniknie w celu kupna tej... gry, że tak zażartuję. Poród wygląda wręcz śmiesznie, w poprzednich wersjach wszyscy panikowali i czuć było atmosferę () a tu? Dostawcę pizzy witam z większym entuzjazmem niż oni nowego członka rodziny. Karmienie piersią? Ani to nie usiądzie, tylko stoi jak kołek, choć w sumie jeśli by simka z tym dzieciakiem usiadła to jedyne co by było widać to jej nogi przez tę cenzurę XXXL. No i mam nadzieję, że nie zrezygnowali z karmienia butelką, choć mnie tu już nic nie zdziwi.
I tak sobie myślałam o fundamentach, że jak dom będzie je miał (i co za tym idzie wszystkie budynki na naszej parceli), to jak będzie wyglądał garaż... Ale wtedy mnie olśniło! To The Sims 4! Tu nie ma samochodów, więc po co garaż? I od razu mi ulżyło..