Jak czytam to naskakiwanie jednych na drugich to aż boli..
Nie chce nikogo pouczać ale to jest forum dyskusyjne, a dyskusja to przekazanie zarówno argumentów za, jak i przeciw. Dlatego jak czytam, że ludzie za TS4 mają dosyć czytania marudzenia innych to nasuwa mi się tylko takie.. po co psuć sobie nerwy i czytać to w ogóle ? Nie zrozumcie mnie źle, nie chce na nikogo naskakiwać, ale szanujmy się wzajemnie, jednym się podoba,drugim nie, ale chyba może każdy wyrazić swoje zdanie ? A jak ktoś podaje argument przeciwny do tego, żeby na przykład nie bronić EA to nie marudzenie,tylko widocznie ktoś ma podstawy żeby twierdzić to co twierdzi.
A teraz o samych nowinkach.. śmiechłam

Naprawdę, moja rozpacz zamieniła się w śmiech. Może to idiotyczne ale najbardziej zabolał mnie brak gazety

Bo to chyba jest coś czego już się naprawdę nie spodziewałam.
Teraz już wiem, że gry nie kupię. Jeżeli trafi się okazja, żeby zagrać u kogoś, ewentualnie okaże się, że naprawdę tam w środku jest jeszcze jakiś fajny surprise, to chętnie zmienię zdanie. A szkoda, bo myślałam, że po tylu latach będę mogła w końcu odejść od TS2..
EDIT : Dopiero teraz zobaczyłam ten przeskok z niemowlaka do większego dziecka. Wyskakiwanie z kołyski ? Serio ?