Jak zobaczyłam tego niemowlaka wyskakującego z kołyski... Rany... serio, jestem skołowana, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...

Zastanawiam się, czy lepiej wygląda taka animacja, czy te kolorowe bąbelki\kwadraciki (nie pamiętam) dookoła kołyski w jedynce... Średnio mi się podobało rozwiązanie w jedynce i średnio mi się podoba w czwórce. Ale w czwórce przynajmniej Simy zaoszczędzą na łóżeczku, bo im nie zniknie po odchowaniu bobasa
Teraz czekam na 12 sierpnia, bo chcę już w końcu pobawić się CASem. Wyślę kilka swoich Simów do Galerii i może ktoś z Was będzie nimi grać

Kto wie...
Co do komentowania komentarzy innych, to mnie nie drażni to, że ktoś pisze: "Mi się gra i tak podoba i ją kupię". Jestem daleka od siedzenia w cudzym portfelu. Ale tego samego oczekuję od innych, dlatego drażnią mnie komentarze w stylu: "Dopóki się nie zagra, to nie wiadomo czy się spodoba czy nie". Dlaczego mnie to drażni? A no sprawa jest prosta. Gra jest bardzo droga, zwłaszcza jak na jej okrojone funkcje. Wydać tyle kasy na grę, która raczej na pewno się nie spodoba, ale chce się ją obejrzeć z ciekawości... No niestety ale nie wszystkich stać na takie kaprysy... Gdybym miała tonę kasy to pierwsza stałabym w kolejce po nowe Simsy, nawet gdybym była 99% pewna, że mi się nie spodobają (a jestem pewna na 95 %

).