View Single Post
stare 09.08.2014, 10:58   #2999
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Czego jak czego ale ubrań akurat jest dużo do wyboru i to ładnych, z tego co widziałam na filmikach. Szkoda tylko, że nastolatkowie, młodzi dorośli, dorośli i emeryci są tego samego wzrostu i dla nich wszystkich są takie same ciuchy; nie ma osobnych dla każdej z grup wiekowych. Fajnie, że kategorie ubrań są luźne i Sim może ubrać np. spodnie od piżamy jako dół od dresu. Opcja szukania ciuchów po kolorze i materiale też jest super. Poza tym wyjątkowo podoba mi się opcja gotowych stylów. Fajnie też, że dany element wyglądu Sima możemy wybrać losowo.

Co do krowokwiatu, jakoś szczególnie się nim nie ekscytuje, bo w dwójce wcale nie używałam tego obiektu. Mimo wszystko to fajne nawiązanie do poprzednich części, podobnie jak to, że Simy mogą grać na swoich komputerach w jedynkę. Jednak byłoby lepiej gdyby to nie Simy sobie grały, a nam graczom twórcy dali prezencik w postaci pełnej kolekcji jedynki, zmieszczonej na drugiej płytce w pudełku od "The Sims 4" :p Niestety twórcy chyba na to nie wpadli, a mogliby tak zrobić przynajmniej w edycji premium i kolekcjonerskiej.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem