Cytat:
Napisał eyvee
Duzo zdjęć wstawiasz, az niekiedy sie gubię 
Zapamietałam najbardziej Kate, jak puszcza oczko do chłopaczka - laska z niej nie ma co 
Damon tyle kobiet podrywa, aż wszystkie mu kiedyś zrobią nalot na chałupę 
|
Chciałabym nadrobić historię i dlatego tyle zdjęć

Haha no laska jest

a z tymi kobietami to będzie... hmm, dość ciekawie
Cytat:
Napisał Agor-ia
Ja tam się dziwię, że Damon się wyprowadził razem z siostrą  Kto by chciał młodszego smarka targać na swoje pierwsze własne cztery kąty? 
|
Hahah ja tam nie wiem, może się zżyli na tyle, że dla nich to nie problem
Co dalej?
W deszczowe dni Katherine czytała sobie książki.
Damon ostatnio często przeszukiwał sieć, coś koniecznie chciał znaleźć. Ale to nie było łatwe...
Następnego dnia była idealna pogoda, by urządzić imprezę na basenie w środku miasta.
Nawet rodzice przyszli...
Damon zakochany w Brooke (ta miastowa

). Gdy się zjawiła nie mógł się od niej oderwać. A w tle mamy Katherine z podkochującym się w niej chłopaczkiem i Kręciołkiem.
Lubiła go... ten niewinny wyraz twarzy i fakt, że kolana się pod nim uginały, gdy była obok, sprawiały, że chciała go bardziej poznać.
Flirtowała z nim i pomyślała sobie, że może nawet coś by z tego było.
Jednak zjawił się jakiś typ w czerwonych włosach. Był to najlepszy kumpel tego chłopaka. Był też gejem i skrycie go kochał... więc gdy zauważył swojego "wybranka" z dziewczyną, zrobił wielką awanturę. Nawyzywał ją, a tamten nawet nie zareagował, tylko patrzył wystraszony... Katherine postanowiła zakończyć znajomość
Zdenerwowana wydarzeniami poszła na spacer późnym wieczorem. Usłyszała jakiś szelest. Patrzy...
Jednorożec! Cudowny jednorożec! Jego widok ją uszczęśliwił i pomyślała, że to nie przypadkiem jej się ukazał, akurat wtedy, gdy była załamana. Spędziła z nim dużo czasu, a gdy wracała, była już spokojna, w domu zasnęła szybko.
A więc tego w sieci szukał Damon! Chciał się dowiedzieć więcej o uprawie roślin. Do czegoś było mu to potrzebne
Katherine po obudzeniu czuła się jak nowo narodzona, tańczyła, robiła słit focie
Damon umówił się z Brooke na plaży. Zanim przyszła...
Czekał długo, robił się już wieczór. Nagle dostał od niej smsa, że coś jej wypadło i mogą spotkać się dopiero późnym wieczorem gdzieś na mieście.
Damonowi się to nie spodobało.
Udał się na miasto i zupełnie przypadkiem ją spotkał. A więc to tak... Brooke urządza sobie protesty... (to ta w białych ciuszkach

)
Po wszystkim wytłumaczyła mu, że był to konieczny protest, gdyż szef nie płacił im pensji od kilku miesięcy. Damon szybko jej wybaczył i spędzili przyjemne chwile
Nie miał pojęcia, że w tym samym czasie obok domu jego i jego siostry pojawiły się znikąd dziwne kolorowe światełka... Katherine to zauważyła i wybiegła z domu ze zdumieniem na twarzy.
O nie! Nagle pojawił się tunel jasnego światła, który...
... zaczął wciągać Kath!
Krzyczała, ale nikt jej nie słyszał...