View Single Post
stare 12.08.2014, 23:39   #3106
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Moje pierwsze wrażenia - spisane na gorąco.

Podoba mi się, aczkolwiek podobnie, jak większość, muszę powiedzieć, że trochę ciężko manewruje się tymi częściami ciała. Miało być tworzenie bez ograniczeń, a tu guzik. Najbardziej chyba zawód poczułam na brwiach, które próbowałam pogrubić i... pośladkach. Chciałam je trochę ujędrnić, podnieść do góry, a tu się nie da Ale sam pomysł fajny i jestem przeszczęśliwa, że mogę nareszcie robić simów z nadwagą! Strasznie mi tego brakowało w ukochanej TS2, a przecież to takie naturalne urozmaicenie! Nie każdy jest chodzącym, zgrabnym ideałem

Wybór makijaży, ubrań itp. rzeczywiście niewielki, ale muszę przyznać, że taki "do noszenia". Niezbyt podobały mi się dotychczasowe propozycje twórców, ale tutaj praktycznie każdy ciuszek jest w porządku. Makijaże ładne, aczkolwiek ta błyszcząca pomadka jest akurat koszmarna i to w każdym odcieniu

Zakochałam się w wyborze głosów simów. Myślałam, że będą tylko trzy, a tam jest jeszcze taki sprytny suwaczek, który daje spore możliwości Świetna sprawa, teraz rozmowy będą naturalniejsze, gdy będzie słychać różne głosy.

Cechy charakteru bardzo mi się podobają, jest w czym wybierać.

I nie wiem, co jeszcze miałam napisać, bo z emocji zapomniałam

Aha! Czekam na CC!
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem