tyle, że mi akurat albo tak po prostu jest The Sims 2 Ultimate Collection nie pojawia się w moich dokumentach/EA Games itd. Jest w ścieżce Mój komputer/C/program files/Origin Games/The Sims 2 Ultimate Collection. Nie miałam The Sims 2 wcześniej, dopiero teraz skorzystałam z tej darmowej akcji i ściągnęłam z origina. także w EA mam tylko The sims 3.
Zdążyłam się już dowiedzieć, że muszę włączyć zawartość zmodyfikowaną w grze, utworzyć folder Downloads i wpychałam go do ścięzki Mój komputer/C/program files/Origin Games/The Sims 2 Ultimate Collection, jak również do Mój komputer/C/program files/Origin Games/The Sims 2 Ultimate Collection/Fun with Pets/SP9/TS Data/Res może powinnam wepchać głebiej i wepchać do UserData?
Nic z tych rzeczy nie zadziałało, próbowałam też te wszystkie pliki zaprzyjaźnić z Package Installer przez kliknięcie na jednym z CC i otwórz za pomocą package Installer. Klikałam durna dwa razy tak jak pisało i nic
Ręcę opadają, że takie cymbały jak ja mają tyle problemów z zainstalowaniem głupich oczu a co dopiero inne mody meshe i bóg wie co jeszcze i marzenia o prowadzeniu szkoły, banku itp. i zakończenie ery króliczych nor
ni panimaju ludziska tego wszystkiego
może komuś jednak się uda mi w tym pomóc