View Single Post
stare 13.08.2014, 11:03   #3114
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Powiem wam czekałam na tego CAS'a.....ale szczerze rozczarowało mnie te tworzenie sima. Jesli chodzi o "ciało" samo w sobie to jestem szczęsliwa, bo moge sobie łydki poszerzyć, barki zwęźić, pupe powiększyć itd, ale jesli chodzi o oczy, usta, nos, brwi itd....to powiem wam nie potrafiłam za bardzo zrobic sima, denerwowało mnie te ciągłe przesuwanie (jeszcze żle chwytało) i jak mało czułe jest te przeciaganie ta myszką ;/ To juz naprawdę wolę o wiele bardziej tworzyc sima w 3ce z dodatkowymi suwakami
Stworzyłam jednego sima i juz mi się odechciało i nie wiem czy to jeszcze kiedykolwiek włączę.
Fryzur nie ma za dużo, ale to wkońcu tylko demo no i podstawa gry. Kolory tez są ubogie i co fryzura inny odcień wystepuje. To samo ze skinami ciała. Piegi są bardzo ładne, ale ta obróbka wokół oczu o kolorze czerni, co nie mozna jej zmienić, strasznie irytuje...
Ciuszki sa ładnie zrobione, rekolory są za to ciekawe i sliczne - czy to w kwiatki, czy we wzorki, czy jakies cekiny.
Dopasowywanie butów do spodni zdecydowanie na plus.
Aspiracji i cech nie ma za duzo, ale mi wystarczają i nic do nich nie mam.
Bardzo podobaja mi się głosy simów i mozliwość wybrania chodu.

Gdyby nie te wstrętne (jak dla mnie oczywiście) regulowanie twarzy myszką, pewnie by mi sie spodobało, ale jak narazie to mnie to bardziej odrzuca niz przyciąga, by tworzyc sima, gdzie w trójce uwielbiałam to robić
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem