View Single Post
stare 13.08.2014, 13:41   #11
Oaza

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Ufff, ulżyło mi, że NŻ niczego nie pokopało. Najbardziej martwiłam się, że może będzie trzeba od nowa instalować dodatek, bo Miłowo to dla mnie tylko taka zapchajdziura, choć nie ukrywam, że chciałabym tam jeszcze trochę pograć.
Cytat:
Napisał Liv
Zresztą wspominałam gdzieś, że eaxisowe otoczenia są już na dzień dobry zepsute i że prędzej czy później szlag je trafi :p
Właśnie dlatego nie przywiązuję się do tego Miłowa. Co prawda mam tam dwie szczególnie fajne rodzinki, ale jak skompletuję resztę dodatków, stworzę swoje otoczenie i nie sądzę, żebym miała wracać do tych gotowych.
Zdążyłam pograć jeszcze trochę w tym akademiku i już wszystko jest w porządku. Na Przedmieściu też nie mam żadnych problemów. Jeśli występują jakieś dziwne bugi, to tylko w samym Miłowie (pozdrawiam nastolatka, którego wcięło w autobusie szkolnym i z niego nie wyszedł, podczas gdy ojciec się wściekał, bo nie mógł przez niego wjechać na podjazd XD).

Mam jeszcze jedno pytanie, o którym wczoraj zapomniałam. Czym tak właściwie różnią się od siebie Zestaw Świąteczny i akcesoria Na Święta? Bardzo chciałąbym urządzać swoim simom Wigilię i Sylwestra, tylko nie wiem, które z tych dwóch powinnam wybrać. ^^
Oaza jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.