View Single Post
stare 13.08.2014, 13:50   #3123
kavoweciastko

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Woow, troszkę mnie nie było i nie zaglądałam co sie dzieje w świecie simów, a tu tyle nowych i ciekawych rzeczy się pojawiło przez ten czas.

Muzyka z TS4 wydaje się być przyjazna, podoba mi się to, że w zależności co robimy - ona się zmienia trochę. Jest to ciekawe urozmaicenie. Muzyka jest piękna, jest czymś nowym, świeżym. Aczkolwiek i tak chyba najbardziej podoba mi się muzyka z TS2 :p
Podoba mi się też lista umiejętności jakie może nas Sim zdobyć. Można w tym się pogubić, bo jest tego dużo więcej niż zwykle, ale podoba mi się ten pomysł by dodać tam więcej rzeczy. To może być ciekawe.
Podoba mi się też funkcja kiedy możemy zrobić test ciążowy oraz to, że można karmić piersią. Za to w ogóle nie przeszkadza mi brak postaci nadnaturalnych.
Dziwnie troche wyglądają te podglądy map.
Natomiast o dziwo bardzo mi się podoba grafika. Fajna jest też ta płynność ruchów simów, a nie to jak w każdej poprzedniej wersji na ogół simsy rudzały się jak roboty. Podoba mi się jak niektóre rzeczy możemy ustawić na takiej wysokości jaka nas interesuje. Chociażby telewizory - chce mieć stojący na ziemi - mam, chce aby wisiał na ścianie - wisi. To mi się bardzo podoba. Ciesze się też, że jest dużo ciekawych ubrań i mebli, dużo lepszych niż z poprzednich wersji. I ta ukochana wielozadaniowość, o której zawsze będę powtarzać! Uwielbiam to!
Dodali forum - super, ciesze się. Myślę, że się przyda.
kavoweciastko jest offline   Odpowiedź z Cytatem