View Single Post
stare 13.08.2014, 19:11   #6
Nyu Nyu Nyuu

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Brak pomysłu na nazwę :P

No to ja tez skomentuje. (;
Na pierwszy rzut oka, nie zachwycilo mnie. Bryla nie jest zla, ale zewnetrzna strona domu wydaje mi sie byc pusta. Przydaloby sie chociazby kilka drzew i moim zdaniem byloby lepiej. Salon mi sie podoba, jest w nim bardzo duzo roznych dupereli, czyli to co lubie.
Kuchnia - chyba najlepsze pomieszczenie, razem z salonem. W przeciwienstwie do domu z zewnatrz jest, jak to juz ktos ujal, bardziej nowoczesna.
Lazienka 1 - brakuje mi w niej jakichs ozdob, chociazby, nie wiem... jakiego stojaka na ręczniki, czy cos w te desen. Ogolnie urzadzona ladnie, tylko wanne bym troche blizej ściany przysunela. Ale, taki tam szczegol.
Lazienka 2 - Nie za duza, ale tez niezbyt mala i bardzo ladnie urzadzona, praktycznie kazdy kat jest czyms zajety. Podoba mi sie.
Sypialnia 1 - tak troche mi cos w niej nie pasuje. Z jednej strony tapeta w kwiatki, a z drugiej cegly. Dziwnie to wyglada. Poza tym, dodalabym jeszcze kilka dupereli.
Sypialnia 2 - najlepsza sypialnia. Mogloby byc jeszcze cos obok lozka, zas z drugiej strony idealnie urzadzane, za co wlasnie ten pokoj przypadl mi do gustu.
Sypialnia 3 - czy tylko mi sie wydaje ze jest troche babcina, hm? No ale moze przesadzam, albo tez wydaje mi sie tak przez... w sumie sama nie wiem co. Jakis taki ma klimat, poza tym nawet ujdzie.
Sypialnia 4 - zbyt skromna, za malo dekoracji. Chyba więcej nie musze pisac
Nie jest najgorzej, ale mogloby byc lepiej. Ocena: 6,5/10
Nyu Nyu Nyuu jest offline