Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 14.08.2014, 14:52   #213
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Miasteczko

Czytam na bieżąco, ale nie pamiętam jak dawno skomentowałam to Ojsg, więc może o dwóch odcinkach się wypowiem.
Tak więc Katia przez tą fryzur mi przypomina starą babkę. chociaż po co to piszę jak to przez to, że dałam tę fryzurę urodziwej inaczej babce Ale fajne te śluby mają, jak rodzina przychodzi, mają nawet kaplicę... A Larysa jest śliczna niech Zbyszek ją porzuci i zabije jej nie opuści nigdy, bo pasują do siebie. Chociaż o Nigdzie pierwszy raz słyszę, chyba coś minęłam A na dziecko dla Katii nigdy nie za późno mogła poronić
A zdjęcie, jak ojciec uczy Tatiane chodzix, mocno przypomina mi ts1 33
Dobra, lecę dalej, bo coś za dużo sielanki wyczuwam.
Szkoda, że Juliana tak szybko mu wybaczyla, mogła go podtrzymać w niepewności, może by się postarał. Chyba jedyny wypadek, gdy jestem w stanie zrozumieć stosunek teściowej do zięcia.
Ale ich nowy dom.. Zaj... A Denis strasznie gniewny.
A kapliczka... Mam UC, więc może ściągnę i będzie w moim mieście jako drugie miejsce do ślubów (licząc z dzielnicami trzecie, ale nikogo to nie obchodzi).
A z burmistrzami to jak z monarchia u ciebie ;D
Mogli się ożenić, mimo pokrewieństwa, ale z drugiej strony drzewo byłoby udziwnione jak w Modzie na Sukces.
No ale w końcu wybrali se burmistrza, tak chciałam, żeby zwycięzca wygral! Niech tylko nie nawywija, żeby go obalić nie musieli, bo ten wredny blondyn będzie.
A ten skinhed w końcu zatrzymany, mógł dostać karę śmierci ];->
Student na burmistrza...? No chyba, że wiek ich nie obchodzi. Ten blondyn chodzi na siłownię posiedzieć? Bo jakoś nie widać efektuf A w ogóle co to Wyspa Królowej Melanii? Znowu coś minęłam? Jak minęłam to sory.
A Rola sam seks, szkoda że taki głupek z niego. Chociaż bardziej mi pasuje do bereniki. Szkoda, że zostawił laske z dziećmi, za dużo ich zrobili.
Kurde, zamiast magustrzy przeczytałam magicy i się dziwię, że nie skaczą
Potem sobie zobaczę domy, teraz mi się nie chce, ale przewiduję, że cudne
E. Obejrzałam i potwierdzam, czemu nie umiem tak budować?!

Ostatnio edytowane przez Laselight : 14.08.2014 - 14:55
Laselight jest offline   Odpowiedź z Cytatem