Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 16.08.2014, 18:22   #215
Oaza

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Miasteczko

Cytat:
Napisał Liv
Oaza! Miło Cię widzieć
Ciebie również! Byłam pewna, że mnie nie pamiętasz... ^^
Cytat:
Napisał Liv
No bo serio... Lesiu?
Już bliżej do Lesława. XD

Spazmów można dostać, jak się czyta takie odcinki. Powinnaś zamieścić jakąś informację, że przed przeczytaniem trzeba przygotować się psychicznie...

Zbysław, żeby cię w tym pierdlu zeżarły wściekłe simsowe muchy. >.> Ciężko wyrazić słowami, nawet niecenzuralnymi, co ja o nim myślę. No aż mnie trzepie. Nie ma to jak całe życie tylko mącić i mącić, a później jeszcze bez żadnej skruchy mówić tym skrzywdzonym w twarz, że się niczego nie żałuje. Wiesz, jak zbulwersować czytelnika. Gdybym ja grała takim simem, to bym w pewnym momencie nie wytrzymała i nasłała na niego te muchy... ;p
O, ale przy okazji Zbysława pojawił się Armando! Armando-dalej-dupek, i Armando-nie-tak-śliczny-jak-w-swojej-ślubnej-fryzurce, ale na pewno Armando-ładniejszy-niż-z-łysą-pałą.

I Błażej, i Witek są CUDNI. I jeszcze te włosy: Błażej ma mojego ukochanego Soledada, a Witek nie mam pojęcia co i skąd, ale też śliczne. *O* Mam nadzieję, że się pogodzą. Chcę ich oglądać na wspólnych zdjęciach, żeby jeszcze bardziej się zachwycać.
Znowu jakaś draka z pokrewieństwem u pary, ale tym razem rzeczywiście jest jakiś wspólny przodek... A może te kanalie nakłamały? Co prawda napisałaś kiedyś:
Cytat:
Napisał Liv
Nie miała pojęcia, że równolegle z nią także inna simka spodziewa się dziecka, którego ojcem był Melchior...
...ale nie napisałaś, o kogo dokładnie chodzi! (Chyba...) Więc ja mam nadzieję, że nakłamali i oni będą razem, o! Bo to piękna para jest.

Jeszcze co do Bereniki... Ech. Naiwność naiwnością, młodość młodością, ale czy ona w ogóle pomyślała, co robi własnej matce? Ja tam nie dziwię się Lonie, że się tak wściekła. Oby tylko Berenika nie wykręciła Witkowi jakiegoś numeru... >.>
Oaza jest offline   Odpowiedź z Cytatem