View Single Post
stare 17.08.2014, 11:58   #3191
Mentosik57

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał NaNiKo Zobacz post
Sorry, ale NIE. Nie wiem skąd masz takie świetne info, ale tak się NIE robi. Szanująca się marka nie zatrudnia /rzuca/ nowicjuszy do robienia gry, jeśli ma się choć odrobinę szacunku do graczy. Owszem, pozwala im się grę testować, robić zdjęcia, ale nie tworzyć podstawowe elementy rozgrywki.
Święta prawda i to jest na dodatek seria The Sims no ludzie...To jedna z najpopularniejszych gier na świecie,a nie jakaś gierka z małego studia ,więc takie coś w przypadku takiej firmy jest niewybaczalne.Nie twierdzę ,że nowicjusze w tej branży to patałachy,ale znacznie lepiej zatrudniać obeznanych w tej dziedzinie ,którzy wiedzą co mają robić.Od tego zależy czy firma zarobi tych kilkadziesiąt milionów czy nie,więc wszystko musi być profesjonalnie przygotowane,ale w tym przypadku tak nie jest.Nie wiem kto tą grę projektował,ale z dnia na dzień dostajemy coraz smutniejsze newsy,ale i tak szczerze wątpie,że takie coś co opisałem wyżej nastąpiło.Jeśli tak to naprawdę,EA to banda skończonych debili ...

Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 17.08.2014 - 12:01
Mentosik57 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.