View Single Post
stare 17.08.2014, 14:58   #3201
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Mentosik57 Zobacz post
“not compatible with the game engine, and thus cannot be added in future updates or expansions.”

To z tego artykułu http://www.gamebreaker.tv/news-main/...-piss-you-off/

Czyli jedynym zdaniem dla tych,którzy piszą ''Na pewno dodadzą to w dodatkach'' to jest bardzo zła wiadomość
Przeczytałem cały artykuł i rzeczywiście jestem zaskoczony(oczywiście negatywnie) bo nie wiadziełem,że aż tyle tego jest.
Część jest dosyc mocno nciągana

"Fewer traits in CAS (more traits must be unlocked/earned in-game)"

To samo było w trójce i jakoś nikt nie narzekał. Czy ktoś powiedział, że nie będzie podobnego kodu odblokowującego?

"Incompatible Simpoint currency - Sims 3 Store Simpoints do not work with TS4"

Nie wiem, czy ktoś w ogóle łudził się, że będzie mozna to zrobić. Przecież to wynika jasno z regulaminu. Sama nazwa sklepu dotyczy trzeciej odsłony. Co więcej. simpointsy mogą przepaść, jeśli nie były wykorzystane w ciągu dwóch lat (nie jest to nowość la osób, które czytają regulaminy przed akceptacja warunków) albo w każdej chwili store do trójki może być wyłączone (po miesięcznym uprzedzeniu).

Swoją drogą, to ja liczę na kolejny brak. Brak idiotycznego przesyłania prezentów od znajomych simów.

Ostatnio edytowane przez Mamełe : 17.08.2014 - 15:11
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.