View Single Post
stare 17.08.2014, 15:11   #44
Neillé

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Losy rodziny River

Cytat:
Napisał Agor-ia Zobacz post
Padłam xD
Damon w sumie ma rację. Skoro jest nieśmiertelny i wiecznie młody to czemu miałby się już zaraz wiązać na wieki wieków?
Właśnie, korzysta jak należy haha

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
Łohohohoo ale daje czadu Damon, ale potem chyba dostanie nauczke za to co robi z wszystkimi kobietami Za to Kath widze zakochana po uszy i czekam na jej i Vincenta dzieci
Trafił go piorun, a i tak to nic nie dało xD Taak, Kath to przeciwieństwo brata jeśli chodzi o związki

Cytat:
Napisał WhiteSugar Zobacz post
Aa, ale świetne OJSG, przeczytałam wszystko od początku i nie mogę się doczekać kolejnego odc Ale z tego Damona babiarz się zrobił A Kath i Vincent wyglądają świetnie, zdaje mi się, że tego sima już miałam w swojej grze, chyba, że mnie pamięć myli i stworzyłaś go ty, bo przypomina mi miastowego Będę na pewno zaglądać ;D
Dziękuję ! Vincent to miastowy z Mesa Grande. Nosi nazwisko Moore

Damon zabrał swoją nową zdobycz na romantyczną randkę pod gwiazdami

Szepcze mu do ucha, że jest cudownie

A on wiedział, że nie musi już dłużej czekać, by ją pocałować.

Któregoś razu, nie wiem czemu, ale Kath mi się zapaliła Reakcja Damona xD

Dobrze, że zaraz się ogarnął i ugasił siostrę

Rodzeństwo postanowiło w końcu odwiedzić rodziców. Kath tu taka opalona znowu. Wręcza mamie upominek.

Szalone tańce w salonie xD

Nowa dziewczyna Damona zaakceptowała jego wampiryzm i pozwalała mu z siebie pić do woli.

Będąc na basenie, jakiś koleś wyrażał swoje onieśmielenie urodą Kath

Hmm, a co to za kobietka o ślicznej twarzy?

Damon nie mógł powstrzymać swojej natury i zaprosił ją na spacer.

Spacer z niespodzianką

Trzeba dbać o formę

Damon ma nawet swoją specjalną chatkę na sekretne spotkania...

Takie bardzo sekretne

Jego córka Mia stała się nastolatką.

Zboczuch biega nago po basenie xD

Nie wiem czy wspominałam, ale Kath jest uzdolniona artystycznie. Maluje i sprzedaje swoje piękne obrazy.

Katherine zdecydowała, że wprowadzi się do Vincenta. Jej ukochany był zachwycony, gdyż już od kilku tygodni z nią o tym rozmawiał.

Wieczorem spotkała się z mamą i poszły razem do kina, a potem robiły słit focie (uwielbiam to zdjęcie )

Po kinie i pogaduszkach z mamą, Vincent przyjechał po Kath i zabrał ją do swojego, a właściwie już prawie ich wspólnego domu.

Jest w nią zapatrzony jak w obrazek I jeszcze ta pełnia księżyca...

To był dla nich naprawdę mega romantyczny wieczór

Damon znał adres Meagan (tak miała na imię ta nowa czarnula ), chciał jej zrobić niespodziankę odwiedzając ją... Jednak otworzyła mu inna osoba. Była uderzająco podobna do Meagan, jednak różniła się fryzurą i kolorem oczu. Jak się okazało, była to jej siostra - Karina. Zaprosiła Damona na kawę, póki nie wróci Meagan. Kawa jednak przeniosła się do sypialni...

Wtem wróciła siostra, na którą "czekali", usłyszała co trzeba było i rozwścieczona wpadła do pokoju, w którym byli. Zrobiła wielką awanturę, a na koniec krzyknęła do Damona "Ty idioto, ja jestem w ciąży!"