View Single Post
stare 18.08.2014, 10:36   #3218
glyndgr

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ja myślę, że twórcy gry wyszli z takiego założenia, że nauczeni jak to było przy poprzednich seriach TS, że fani gry bardzo angażują się w tworzenie własnych dodatków, więc stwierdzili (zresztą jak to zostało powiedziane w którymś wywiadzie), że zrobią grę "przyjazną twórcom zawartości zmodyfikowanej" i niech sami robią sobie dodatki. Przecież większość ubrań czy fryzur zrobionych przez fanów gry jest lepsza niż te MAXISA. Więc po co mają się wysilać? Zrobią coś żeby tylko było w podstawowej wersji gry a dalej dajmy wolną rękę fanom. A to czego nie uda im się zrobić, dorzućmy jako płatny dodatek!

Mówienie, że twórcy nie potrafią zrobić basenu czy też możliwości zmiany wzrostu simów (chodź we wczesnych zapowiedziach była o tym mowa) to chyba najgorsza wymówka jaką mogli powiedzieć. Błagam! To jest EA, które nie wypuszcza raz na kilka lat jakiejś gry, tylko ma całą serię podtytułów i kilka razy w roku mamy od nich jakąś nową grę. Mogę się założyć, że zatrudniają tam najlepszych programistów z całego świata, dla których stworzenie basenu czy czegokolwiek nie stanowiłoby większego problemu, ale oczywiście komuś na górze zależy żeby jak najmniejszym kosztem zarobić jak najwięcej.
glyndgr jest offline   Odpowiedź z Cytatem