View Single Post
stare 18.08.2014, 17:26   #3231
tjzzf

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Królewicz Grudkowego Kosmosu Zobacz post
A co do gór "namalowanych na tle" nie wiem po co się czepiać. Przecież nawet gdyby były wypukłe, to simowie nie mogliby się na nie wspinać, czy coś, a tylko zabierałyby niepotrzebnie miejsce.
Ech.. jakie miejsce? Chodzi ci o przestrzeń na HDD? w dobie dysków ~+500GB, 5-10MB na zrobienie normalnych gór to jeszcze nie strata.

Zwykłe lenistwo twórców, twoje wytłumaczenia tego nie zmienią. Możesz tłumaczyć że czarne to białe, ale rzeczywistego koloru i tak nie zmienisz.

Cytat:
Napisał Królewicz Grudkowego Kosmosu Zobacz post
W ogóle gra jak na razie mnie bardzo zadawala i nic złego o niej powiedzieć nie mogę. Chyba....
Bo nie chcesz ich widzieć. Mam zacząć wymieniać?

Cytat:
Napisał Mentosik57 Zobacz post
eee,co?U mnie jak gram to nie ''idą mozolnie''tylko biegną ,stają i zaczynają się łapać za głowę,wydzierać.To tutaj to wygląda gorzej.Jakoś tak mało emocji jak ktoś w poprzednim poście napisał.Łapią się za twarz(zdziwieni są?) ,ręce do góry podnoszą ,to tutaj słabo to wygląda...W trójce simowie łapią się za głowe,wskazują tak jakby na pożar,i jak są blisko to zasłaniają sobie twarz,by się nie poparzyć.Odnoszę też wrażenie,że tam ogólnie simy się bardziej wydzierają.W czwórce nie słyszałem,żeby szczególny krzyk był,a w TS3 to jak jest pożar i jest z 3,4 simy to jest non stop pisk.Więc nie wiem na jakiej podstawie napisałeś to ...
Zgadam się z tym w pełni.

Cytat:
Napisał Piwusia Zobacz post
Nasuwa mi się wniosek, że twórcy celowo zrobili grę tak sterylną i minimalistyczną stąd jednolite tło CAS wyglądające jak z wersji testowej, biały, prosty interfejs i jakby nieukończone, białe ekrany wczytywania...
Stare, brzydkie nawyki z nowego Sim City.

Ostatnio edytowane przez tjzzf : 18.08.2014 - 17:33
tjzzf jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.