View Single Post
stare 26.08.2014, 10:14   #3307
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ale co to znaczy, że gra nie jest "niezależnym symulatorem ze wszystkimi potrzebnymi opcjami". Kompletnie się z tym nie zgadzam, bo choć gry jeszcze nie ma, to jestem pewna, że da się w nią grać bez dodatków, a jeśli chodzi o potrzebne opcje gry, to dla każdego oznacza to coś innego. Jestem również pewna, że w grze znajdą się "elementy typowe dla rodzinnego życia" zaś inne przez Ciebie wymienione są tylko dodatkami, z których nie trzeba korzystać. Wygląd interfejsu czy mapy to również sprawa upodobań i wielu graczom podoba się taki styl.

tjzzf
Cytat:
Nie rozumiem skąd te porównanie, jeżeli tworzę projekt na szybko, jest niedokładny, brakuje w nim pewnych elementów lub są one ucięte, to jak najbardziej zgodziłbym się dostać mniej, ba nalegałbym. A czemu to? bo nie byłby proporcjonalny w stosunku do ceny.
No i to znów sprowadza się do tego, że większość osób nie rozumie, że oni celowo nie dodają do postawy pewnych rzeczy, że nie jest to wynik pośpiechu czy lenistwa, ale zamierzone działania. Czegoś nie dodali, ale dodali coś innego i w ich odczuciu jest to dobre, bo taki był ich zamysł na tę grę. Taki jest przywilej twórców czegokolwiek.
Cytat:
A jeżeli nie wiesz czy ci się podoba to co robisz? oglądasz filmiki na YT czy szukasz wersji DEMO?
Nie pisałam do osób, które nie wiedzą czy gra im się podoba czy nie, ale do tych, którzy wyrażają się jasno, że gra im się nie podoba, że jest beznadziejna itp..