Cytat:
Napisał simka334player
Jak możemy mówić że ta gra nie jest warta swojej ceny!
|
Bo siedzimy w internecie i czytamy niusy, oglądamy filmiki i zdjęcia, wywiady z twórcami i jako ludzie potrafiący już czytać i pisać, potrafimy określić czy nam się coś podoba, czy nie i ile byśmy ewentualnie mogli dać za coś takiego. Jest to oczywiście ocena subiektywna, bo każdemu podoba się coś innego i jest to sprawa naturalna, nad którą się nie dyskutuje.
Cytat:
Napisał simka334player
Gdyby ta gra kosztowała 2 zł to pewnie wszyscy by ja kupili żeby choćby przetestować. Bo co to jest 2 zł. Tyle każdy ma w kieszeni . Ale 200 zł...o tu już jest problem. Dla większości z nas. Dla Paris Hilton czy innej nadzianej persony to napewno nie żaden problem. Więc cena a wartość to są dwie różnie rzeczy i bardzo subiektywne.
Poza tym ,skąd u niektórych ta pewność co twórcy zrobili bądż nie? Macie jakieś dojścia w EA? Ktoś z EA was informował o polityce firmy?
|
Dla niektórych szczęśliwców wydanie 200 zł na grę, to żaden problem. Inni jednak muszą liczyć kasę i zastanawiać się, czy za te pieniądze nie kupić czegoś innego, może innej gry, a może nowych butów. Dlatego proszę o trochę wyrozumiałości dla tych mniej majętnych...

Mnie problem piractwa nie dotyczy. Jak mi się gra podoba, to kupuję, jak nie to, nie kupuję. No a gdy nie jestem pewna, to sprawdzam przez jeden dzień i podejmuję decyzję, kupić, czy kasować z dysku.
Co do polityki firmy, to nie trzeba mieć kontaktów z EA Games, żeby zajarzyć o co im chodzi. Nawet stare polskie przysłowie mówi:
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze...