View Single Post
stare 27.08.2014, 12:13   #9
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia

Lenna - eh, czyżbyś coś poprzestawiała w plikach gry? Bo otoczenia są od siebie niezależne, chyba że właśnie coś się schrzani w tych w folderze instalacji Simsów.
Nie wiem, ruszałaś Mrocznego Kosiarza, Zadecką i innych takich? Zabawy boolpropem?

Anyway, musisz przeinstalować grę.

Shattered - "delete" w HoodCheckerze i powinno być po problemie Tak sprawa się zazwyczaj ma w przypadku eaxisowych otoczeń.
Cytat:
Kilkakrotnie zmieniałam typ parceli gdy simowie na niej mieszkali. Bardzo zaszkodziłam grze?
Trudno powiedzieć, bo te błędy nie mają określonej wagi.

Cytat:
Czyli te przeludnienie może stać się nawet wtedy gdy będziemy baardzo długo grali i gdy nasza rodzina będzie miała wiele, wiele pokoleń, tak?
Przeludnienie jest wtedy, kiedy masz dużo simów w otoczeniu. A to się najprościej sprawdza otwierając otoczenie w SimPe
Cytat:
Więc te clear gossip i trash from all trzeba robić na wszystkich simach z otoczenia?
Trash przede wszystkim. No i na wszystkich tego nie zrobisz Skup się na tych, którymi grasz, i ewentualnie innymi mieszkańcami (nie mówię tu o zmarłych i miastowych)
Cytat:
Napisał LepkiePaluszki23
Jak usunąć zabitych simów? Trzeba ich wskrzesić, a potem usunąć jest opisane w poradniku?
Nie, trzeba po prostu wybrać w batboksie (przy wyborze nazwiska) albo "default" albo "..." - tam są zmarli simowie. Reszta kroków jest taka sama

Nyu Nyu Nyuu - otoczenie eaxisowe?
W innych otoczeniach to samo?
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem