View Single Post
stare 30.08.2014, 05:33   #3421
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Czy mi się wydaje, czy niektórzy wzięli mój poprzedni wpis na poważnie?
Cytat:
Napisał Shattered Zobacz post
Nie no dla kogoś kto kupi wszystko aby tylko miało w sobie The Sims to może być spoko..
No cóż, każdy ma inny gust
Czyli co, grę kupią tylko idioci pragnący posiadać wszytko co ma w tytule "The Sims" nawet, gdyby pudełko było puste?
Już naprawdę mam dość takich tekstów. Zawalacie forum pisaniem w kółko tego samego, Wasza sprawa, skoro Wam czasu nie szkoda. Tylko czy naprawdę trzeba przy tym czepiać się ludzi, którym gra się podoba?
Tak jak zauważyłeś, każdy ma inny gust i gra może podobać się ludziom, nawet jeśli dla Ciebie i wielu innych tutaj, gra jest tak beznadziejna. Są ludzie którzy potrafią patrzeć na grę obiektywnie i pośród wad dostrzegać również zalety. Co w tym złego? Dlaczego macie z tym taki problem na co kto swoje pieniądze wydaje?

Zgadzam się, że przy premierze trójki też było dużo marudzenia. Pamiętam jak dziś falę krytyki odnośnie wyglądu simów, że wyglądają gorzej niż w TS2, że jak z plasteliny itp..
-----------------------------
Kędziorku faktycznie w podstawie TS3 było pięć cech i moim zdaniem to była odpowiednia ilość. Teraz już nawet w CASie odczuwa się, że trzy cechy to za mało. Jednak z tego co pamiętam, było mówione, że w trakcie gry simy będą zdobywały dodatkowe cechy. Jak będzie naprawdę przekonamy się już niedługo
Bardzo podoba mi się możliwość zmiany aspiracji. O ile dobrze pamiętam, bo spełnieniu wybranej aspiracji sim będzie mógł mieć kolejną. To byłoby świetne bo w trójce zawsze mi tego brakowało, bo gdy sim spełnił swój życiowy cel, nie miał już do czego dążyć.
------------------------------
W Media Martkt obniżyli cenę podstawowej wersji gry ze 144 zł. na 139 zł.. Edycji premium już nie ma.

Ostatnio edytowane przez Irbis : 30.08.2014 - 05:42
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.