View Single Post
stare 30.08.2014, 06:25   #2
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał monkey Zobacz post
Ogólnie to drażni mnie jeszcze w tej grze możliwość nadania simowi tylko 3 cech charakteru, jeszcze z bardzo upośledzonej listy(no bo ile tego jest?).
Już nie mówię o gestykulacji simów, strasznie przerysowana. Każdy sim na gameplayach wymachuje rękami jakby wziął czegoś za dużo.
Jeśli chodzi o przesadną gestykulację, to może Ciebie to denerwować, ale taką koncepcję na grę mieli twórcy (o czym mówili) i nic na to nie poradzisz. Mnie sie to podoba, dla mnie jest zabawne.

To normalne, że będzie część osób, którym gra się nie spodoba, ze wszystkim tak jest. To samo było przy trójce. Te osoby zostaną przy wcześniejszych odsłonach (co logiczne, jeśli one im sie bardziej podobają) lub przerzucą się na inne gry, tak jak ja np. zostałam przy sim city 4 i nie kupiłam już kolejnych odsłon. Często pojawia sie zdanie, że współczujecie osobom, które kupią grę nie znając braków. W sumie nie wiem, czy są jeszcze takie osoby, które wydadzą tyle na grę nie zapoznając sie z podstawowymi informacjami, które są w internecie, być może jakaś babcia kupi nieświadomie grę dla wnuczki (naciągane, bo babcię namówi na to wnuczka). Rodzic nie zrobi tego po samej reklamie telewizyjnej, kupi jeśli będzie widzieć, że dziecko wykazuje tym zainteresowanie (a wtedy dziecko wie o tych brakach). Jedynymi "naiwnymi" są osoby, które kupiły grę przed pojawieniem sie informacji o brakach, ale każdy, bez względu na to gdzie kupił grę, jeśli zrobił kupił grę od firmy, miał mnóstwo czasu, żeby cofnąć zamówienie. Takich zakupów nie robią osoby, które kupują i potem o tym zapominają

Ostatnio edytowane przez Mamełe : 30.08.2014 - 06:27
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem