Hello,
Caesummm.... wracając do konta, jesli możesz to daj jakies namiary gdzie mogę w sprawie tego rodzinnego konta poczytać, plis. Bo sama nie lubię tracic czasu w Internecie.
Co do tego pocałunku... to może to była TS4owa wersja TSdwójkowej opcji Tender albo Peck, czyli taki cmok?
Taaaak, Piwusi nie podchodza kanciaste podbródki w TS4, napisała to juz chyba czwarty raz. Ja ja rozumiem, bo w TS3 właśnie nie znosiłam że simy miały takie pulchne podgardla i nijak nie mogłam tego zmienić. Mnie akurat kanciaste się podobają, ale rozumiem że komuś mogą sie nie podobać.
Mnie grafika TS4 podchodzi ( lubie Disneya!

), simy mi sie podobają, grę kupię. A czy sam gameplay mi podejdzie to zobaczymy. Juz wiem że simy nadal łażą a nie chodzą i to mnie może razić. Ta piekna panna młoda np.
A co do wymagań zalecanych....że są wysokie... Już od razu mówię że znam sie na technicznej stronie jak kura na pieprzu, ale na chłopski rozum wydaje mi się żę tak wydajny procesor, ma owszem wpływ na grafikę ( chyba?) ale za nia odpowiedzialna jest raczej karta. Prawda?
Czyli wydajny procesor może mieć wpływ na to zachowanie simów, na płynność zachowań , bo pamiętam że na początku tyle o tym producenci mówili.
Zobaczymy niedługo.
Ja musze czekac do końca września bo dopiero wtedy dostanę nowy komputer spełniający wymagania. Nie odważę sie zamontować TS4 na moim starym.
Bo jak znowu będę musiała przeinstalować system?.....