Tiaaa, ja zaczęłam dzisiaj maturalną... I akurat cieszę się z czterech biologii i chemii, bo w zeszłym roku miałam ich po pięć! XD
Jest, Ada została z Mikołajem! Wiedziaaałam, że tak będzie. Oni po prostu zbyt dobrze do siebie pasowali, żeby tak to zignorować. ;p Hania robi się coraz ładniejsza i cudne ma te warkocze. Aż miło popatrzeć. Pogaduszka o szkole mnie rozbroiła. Nie ma to jak gadać do dziecka funkcjami kwadratowymi! XD Oby tylko synka tak Mikołaj nie katował.
Nazwij go Gabryś.
Haha, oświadczyny!

Ja o nich akurat pamiętam, za to z innymi rzeczami bywa gorzej. Ostatnio wzięłam na warsztat Szczepana Marzyciela i Lilianę Przyjemniaczek. Zaręczyłam ich, kazałam postarać się o dziecko, cała w skowronkach grałam sobie dalej... dopóki nie okazało się, że zapomniałam o ślubie, a dziecko już się urodziło. XD W efekcie ich starszy syn nazywa się Przyjemniaczek.
Skoro na razie zakończyłaś wątek Ady, to może teraz przejdziesz do Michasia? W tym poście znowu wspomniałaś, że mu się związek sypie. Coraz bardziej mnie ciekawi, co dokładnie się dzieje w jego życiu.