Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 02.09.2014, 19:54   #217
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Wiedziałam, że tak będzie! Znaczy, że Zdzisiek nie będzie z Larysą Już ostatnio mi coś nie grało, jak przeczytałam, że się zaręczyli, ale po prostu byłam pewna, że się po prostu pomyliłam. Jak widać moja pamięć nie jest aż tak zawodna Ślub Iny i Zbyszka pokazałaś w dziale ze ślubami, dlatego wiem wszystko
Wawek! Kocham to jego zdjęcie z Becią jak byli dziećmi Kochany nunuś był z niego Nie sądziłam, że wyrośnie z niego taki buntownik :o A tym bardziej, że trafi do poprawczaka! Zaskoczyłaś mnie. W sumie to jakoś specjalnie nie dziwię się Beci, że ostatecznie zerwała znajomość. Ale i tak Wawek to biedaczysko... Jak przeczytałam, że jego ojciec miał cukiernię, to od razu pomyślałam, że Larysa mogłaby u niego pracować! I widzisz, nie pomyliłam się! Fajne im spotkanie urządziłaś Adalbert ma gest, naprawdę Fajnie, że przekazał mieszkanie synowi. I ślub Piękny! Gorzej z tym co potem się wydarzyło. Larysa zawsze była taka humorzasta? I tu nagle bum! Wawek odchodzi nie wiadomo gdzie, a Larysa w ciąży! Mam nadzieję, że się pogodzą. Lubię ich Całe szczęście, że przyszła mama ma oparcie w rodzinie.
Jestem pod wrażeniem drzewka! Fajnie tak czasem powrócić i powspominać starsze pokolenia. Widzę, że od Tischnerów wywodzi się cały ZAFT Hej, a może być dała jakąś krótką notkę o nich? Jakieś zdjęcia jak byli dziećmi, albo później z rodzinami Bo widzę, że powoli wkraczasz u nich w etap wnucząt

Pozdrawiam
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem