View Single Post
stare 03.09.2014, 17:17   #3579
Hebe

Reputacja: 39
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał ajkus Zobacz post
A mnie męczy krytyka ludzi, którzy jeszcze nie grali, a już mówią jakie ładowanie ekranu jest do dupy, za przeproszeniem.

...nie lubię ludzi, którzy od razu twierdzą, że producenci zrobili gówno.
1) Wyobraź sobie, że jeszcze niektórzy z nas grali w TS2 (albo nadal grają) i pamiętają ekrany ładowania, więc wiedzą jakie to czekanie jest irytujące. Jednym z (niewielu) plusów TS3 jest właśnie otwarty świat, gdzie ekrany ładowania pojawiają się tylko przy ładowaniu okolicy albo podróżach/przeprowadzkach między nimi. A usuwanie tej funkcji z TS4 to duży krok w tył.
2) Ale takie są fakty. Producenci zrobili .

Oglądałam sobie gameplay'e na youtubie i każdy z nich wyłączałam po kilku minutach. Ta gra po prostu zieje nudą. Poza tym mogłabym przyzwyczaić się do jaskrawości grafiki, ale te gumowate/plastikowe tekstury mnie dobijają.

Tak w ogóle przejrzałam listę procesorów graficznych i moja NVIDIA jest na liście kart, które udźwigną grę na wysokich detalach (chyba jestem jedną z niewielu na tym forum), ale mojego lapka kupowałam niecały rok temu. No i nie mam zamiaru nabywać TS4. Może jak kiedyś znajdę ją za 30zł na allegro, to zamówię... A może nie