Cytat:
Napisał Profesor Parker
pewnie kwestia laptopa. moj nie jest zbyt potezny, ale jest porzadny. nie tylko spelnia ale tez przekracza minimalne wymagania (jest gdzies w polowie miedzy zalecanymi a minimalnymi). i bug za bugiem. jak nie naklada sie na siebie muzyka(!), to wywala mnie do pulpitu. jak nie wywala mnie do pulpitu, to sie dramatycznie przycina. potem przez godzine nie ma problemow i znow wypad.
przeciez po to tak dramatycznie okroili gre, zeby dzialala sprawniej na starszych laptopach. i moze jak juz wypuszcza 2 miliardy patchy to tak bedzie, ale te simsy sa totalnie niestabilne hehehe
|
Nie mam laptopa. Mam komputer, który radzi sobie na najlepszej grafice w BF4 czy innych grach, które przecież są bardziej wymagające niż TS4, przynajmniej tak mi się wydaje. Więc to nie jest kwestia komputera. Mój też przekracza wymagania, ale jak widać crashe lecą. I niech mi ktoś łaskawie wyjaśni czemu? Gra pełan bugów i crashy. Tak nie powinno być. Jak temu zaradzić? Nie po to tyle czekałam na grę by teraz nie móc w nią zagrac, bo po 2 minutach wywala Ci grę.