View Single Post
stare 05.09.2014, 12:48   #8
Piwusia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - wrażenia z gry, recenzje

Nie podoba mi się, że jeśli nie utrzymuje się z kimś kontaktu, to zupełnie znika on z zakładki związków, nawet jeśli wcześniej był najlepszym przyjacielem naszego Sima. Moja Simka miała romans i zaszła w ciążę,. Potem nie utrzymywała już kontaktu z kochankiem i zniknął z panelu związków, jakby nigdy go nie znała. Jej córka jako dziecko miała pragnienie, by poznać ojca i faktycznie zrobiłam, że go poznała i zaprzyjaźniła się z nim. Niedługo potem w panelu związków dziewczynki zobaczyłam tego Sima oznaczonego jako zmarły. Nie rozpaczała po tacie ani nic? Dziwne to, nawet jeśli nie mieszkał z nimi, to jakiś oddźwięk powinien być. Gram na razie jedną Simką- tak tą od kochanka (jest już emerytką) oraz gram jej córką- dziewczynką w wieku szkolnym. Obczaiłam ilość dni jakie ma ta Simka i przeżyła już 111 dni :p a ustawiłam długość życia normalną. Wychodzi na to, że w tej części Simy żyją dłużej.Osiągnęłam tą Simką maksymalną umiejętność gotowania i jest na 8 poziomie kariery rozrywkowej. Gra się fajnie, nie powiem, ale szkoda, że nie moje domyślne ustawienia grafiki to niskie/ średnie.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem